Index Page Find us on Facebook  Find us on twitter  Follow our RSS Feed
It is currently Thu Oct 19, 2017 10:14 am

All times are UTC [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Nov 01, 2011 10:20 pm 
Offline
FSi Donator
FSi Donator
User avatar

Joined: Mon Jun 19, 2006 10:22 am
Posts: 1503
Location: Hertford, Hertfordshire
Drives: XR2i 2.3 Turbo
Not sure if anyone has ever had this.... Pats light on clock....

Done it once and didnt think anything of it but now, its flashing randomly/flickering/staying on all the time while driving. Stays on sometimes when car locked too. Car starts etc runs fine bla bla but i said to my friend jonny... wtf!

_________________
http://www.fiestamk7.com - A forum dedicated to the Fiesta Mk7 - 1 year old and going strong!
http://www.fiestamk3parts.com/ Info and guides on the Mk3 Fiesta

I like boost! Formerly cookie456_the2nd


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Mon Jan 18, 2016 7:17 pm 
Offline
Elite FSI Poster
Elite FSI Poster
User avatar

Joined: Wed Sep 10, 2008 1:21 pm
Posts: 1284
Location: Aberdeen, Scotland
Holy thread revival batman!!

I have this now, did you find out what it was?? Mines has run the battery flat overnight too as it started yesterday ok and won't today!!

Bloody cars lol


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Mon Mar 28, 2016 11:12 am 
Offline
FSi Donator
FSi Donator
User avatar

Joined: Mon Jun 19, 2006 10:22 am
Posts: 1503
Location: Hertford, Hertfordshire
Drives: XR2i 2.3 Turbo
Cant say i ever did!

_________________
http://www.fiestamk7.com - A forum dedicated to the Fiesta Mk7 - 1 year old and going strong!
http://www.fiestamk3parts.com/ Info and guides on the Mk3 Fiesta

I like boost! Formerly cookie456_the2nd


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Wed May 31, 2017 10:06 pm 
Offline
Poster
Poster

Joined: Sat Apr 19, 2008 11:15 pm
Posts: 98
I also have this problem. I'm convinced it's water / damp getting in to something (it's gone away now we have warmer drier weather).

I suspect the problem area could be near the PATs module itself, but other people have suggested it could be water in the door locks. Does anyone know if the door locks / central locking are connected in to the PATs system on a Mk3 Si ?

Do you have to take the whole dash out to get to the PATs module? It looks that way to me.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Thu Jun 01, 2017 8:07 am 
Offline
Elite FSI Poster
Elite FSI Poster
User avatar

Joined: Wed Sep 10, 2008 1:21 pm
Posts: 1284
Location: Aberdeen, Scotland
You can tear the PATS module out without taking the dash out, but you wouldnt get it back in the cradle in the same place without having the dash out.

It could be water in the doors, the central locking module down in the drivers footwell clicked on mines when it did it so that may tie up!
I took my PATS module out when I scrapped this shell so that I could take my full key and lock set and there was no water damage to the module itself.

Paul


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Thu Jun 01, 2017 8:54 pm 
Offline
Poster
Poster

Joined: Sat Apr 19, 2008 11:15 pm
Posts: 98
Thanks, that's useful info. I'll have a look at the central locking module when I get chance.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron